تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی
تعمیر انواع گیربکس صنعتی با قیمت مناسب توسط شرکت دلکو صنعت انجام می شود. با توجه به سایز و برند دستگاه و آپشن های موجود، قیمت تعمیر و اورهال گیربکس متغیر خواهد بود. برای اعلام هزینه، معمولا نیاز به ارسال دستگاه برای شرکت و بررسی آن می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس واحد گیربکس تماس حاصل فرمایید.
امروزه با صنعتی شدن تولیدات و وجود کارخانجات و کارگاه های کوچک و بزرگ تولیدی، دستیابی به سود بالا نیازمند کارکرد مناسب کارخانجات و عدم توقف تولید است. بدیهی است که برای رسیدن به این هدف باید از دستگاه ها و قطعات مناسب برای راه اندازی کارخانه یا کارگاه استفاده کرد و برنامه ای جامع برای تعمیر و نگهداری اصولی و صحیح دستگاه ها تهیه کرد. انواع گیربکس صنعتی یکی از پرکاربردترین تجهیزات موجود در هر مجموعه تولیدی است. گیربکس دستگاهی است که گشتاور لازم برای به حرکت در آمدن چرخ کارخانه و فرآیند تولید را به حرکت در می آورد، در نتیجه شناخت این تجهیز و راه های افزایش بهره وری و عدم ایجاد توقف در کار آن یکی از اصول مهم در بخش تعمیر و نگهداری هر مجموعه ایست.
گیربکس صنعتی که از آن به عنوان چرخدنده هم یاد می شود در مدل های زیر تولید می شود:
معمولا چرخدنده های خورشیدی و سیکلوئیدی بالاترین میزان انتقال گشتاور را دارند و چرخدنده های حلزونی به دلیل مکانیزم خاص خود کمترین میزان انتقال گشتاور را دارا هستند.
یکی از پرکاربردترین انواع گیربکس که در هر کارگاه کوچک یا کارخانه بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد، مدل شافت مستقیم یا هلیکال است. ورودی و خروجی در این نوع گیربکس در یک راستا است و انتقال گشتاوره به صورت خطی نسبت به ورودی انجام می شود. این نوع جعبه دنده معمولا از طریق پایه و به صورت افقی نصب می شود. برای نصب به صورت عمودی از فلنج استفاده می شود. هنگام نصب باید دقت داشت که گیربکس هلیکال شافت مستقیم هیچ گونه لرزشی نداشته باشد. آب بندها و کاسه نمدها کاملا عایق باشد و روغن مناسب به اندازه کافی درون آن ریخته شده باشد. استفاده مداوم از این گیربکس باعث خوردگی و اصطلاحا کچلی چرخدنده ها می شود و بعد از مدتی باید کل تجهیز و یا چرخدنده های آن تعویض شود.
گیربکس کرانویل پینیون برای انتقال گشتاورهای متوسط و نسبتا بالا مناسب است. وجود یک زوج چرخدنده مخروطی باعث تغییر زاویه خروجی به میزان نود درجه می شود. خروجی این تجهیز می تواند هالو یا شافت دار باشد. لرزش در این نوع گیربکس کمتر است و در صورت نصب و نگهداری صحیح، طول عمر بالایی دارد. استفاده از واسکازین مناسب با توجه به دمای محل نصب گیربکس از نکات مهم در استفاده از آن است. در هنگان نصب باید به بالانس بودن گیربکس با تجهیز خروجی توجه نمود. گیربکس هالو شافت کرانویل باید به دور از محیط خورنده و یا گرمای زیاد نصب گردد.
گیربکس حلزونی یا مکعبی یکی از پرمصرف ترین و ارزان ترین نوع گیربکس است. این تجهیز با ظاهری ساده از یک ماردون فلزی و یک چرخدنده برنجی یا برنزی تشکیل می شود. چرخدنده برنجی در تماس با ماردون بعد از مدتی خورده شده و از بین می رود. از این رو توجه به انتخاب صحیح دستگاه با توجه به شرایط کاری و میزان گشتاور مورد نیاز، باعث افزایش عمر و کارایی گیربکس می شود. با توجه به ابعاد کوچک و فضای اندک جهت روانکاری آن، افزایش بیش از حد دمای سطح تجهیز از جمله مشکلات شایع در گیربکس های حلزونی است.
گیربکس خورشیدی از یک چرخدنده مرکزی و تعدادی چرخدنده هرزگرد که در اطراف و در تماس با آن قرار دارد، تشکیل می شود. گشتاور قابل انتقال در این نوع گیربکس نسبت به ابعاد آن بسیار بالاست. این نوع گیربکس نیز به دلیل فضای اندک جهت روانکاری چرخدنده های درون آن، در صورت نشت روغن به سرعت داغ شده و از بین می رود. در هنگام نصب عمودی این تجهیز حتما باید از مخزن روغن خارجی جهت اطمینان از عدم کم شدن روغن درون آن استفاده کرد. روغن دستگاه باید مطابق با کاتالوگ به موقع تعویض و با روغن مناسب جایگزین شود.چرخدنده های هرزگرد در صورت خرابی باعث ایجاد صدای نامتعارف در گیربکس می شود.
این تجهیز با توجه به ظاهر خاص خود، برای استفاده در انواع جرثقیل های کوچک و بزرگ کاربرد دارد. توجه به عدم نشتی روغن از آب بندها و عدم وجود ترک و خوردگی در پوسته، از جمله نکات حائز اهمیت در برنامه تعمیر و نگهداری آن است. ورودی دستگاه می تواند فلنج و یا شافت باشد و هنگام کوپل با تجهیز دیگر باید نسبت به بالانس بودن و عدم ارتعاش دستگاه مطمئن شد. رطوبت بیش از حد و یا گرمای زیاد، باعث کاهش بازده و عمر دستگاه می شود.
گیربکس صنعتی با ابعاد بزرگ قادر به انتقال گشتاورهای بالا در خروجی خود است. از این تجهیز برای به حرکت درآوردن دستگاه های بزرگ و سنگین که نیازمند گشتاور بالا دارد استفاده می شود. چرخدنده های بزرگ و پرقدرت آن باید به خوبی روانکاری شود. اندازه گیری دمای سطح گیربکس، بازدید چشمی آن و عدم وجود لرزش از نکات مهم در تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی است.
گیربکس سیکلوئیدی یا سایکلو با وجود عدم استفاده از چرخدنده، نیازمند روانکاری مناسب است. خرابی این تجهیز عمدتا می تواند ناشی از از کار افتادن بیرینگ خارج از مرکز آن باشد. هرگونه صدای نامتعارف از دستگاه باید جدی گرفته شود و با بررسی اشکالات بوجود آمده نسبت به رفع آن اقدام نمود. همچنین باید از سفت بودن پیچ و مهره ها و نصب صحیح تجهیز اطمینان حاصل کرد.
یکی از نکات مهم در بخش تعمیر و نگهداری هر سازمان، استفاده از ابزار مناسب و کارآمد است. تمامی دستگاه ها باید کالیبره شده باشد که در هنگام استفاده بهترین کارآیی خود را داشته باشند. همچنین باید از پرسنل کارآمد و آموزش دیده جهت بازدید نظارت بر دستگاه ها استفاده کرد. مشکلات احتمالی باید در برگه یا جای مشخصی ثبت شود و در بازدید بعدی نسبت به رفع کامل عیوب اطمینان حاصل کرد. با رعایت اصول ذکر شده می توان عملکرد بهینه تجهیزات صنعتی را تضمین نمود و از خرابی های غیر منتظره و ناگهانی در سیستم جلوگیری کرد.
عامل دیگری که در تعیین قیمت تعمیر گیربکس تاثیر دارد، تجربه و تجهیزاتی است که تعمیرکار استفاده میکند. همواره بهسراغ حرفهایترین تعمیرکار در دسترس بروید تا بهترین نتیجه حاصل شود. دلکو صنعت با دارا بودن کارشناسان خبره در این زمینه بهترین گزینه برای مشاوره شما میباشد که با خیال آسوده بالاترین انتخاب را برگزینید.
ردیف | شرح | قیمت (تومان) |
1 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس شافت مستقیم | تماس بگیرید |
2 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس کرانویل پینیون | تماس بگیرید |
3 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس حلزونی | تماس بگیرید |
4 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس خورشیدی | تماس بگیرید |
5 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی | تماس بگیرید |
6 | هزینه تعمیر و نگهداری گیربکس سیکلوئیدی | تماس بگیرید |
مشخصات تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی
دیدگاه کاربران
دیدگاهی ثبت نشده است.
قیمت تعمیر و نگهداری گیربکس صنعتی